Få mere ud af jeres firmapension

Nyegaard hjælper virksomheder med firmapensioner, sundheds- og skadesforsikringer

Er I ved at omlægge jeres firmas pensionsordning, og søger I rådgivning i denne forbindelse? Så kan Nyegaard Pensionsrådgivning hjælpe. Vi tilbyder ekstern rådgivning om alt fra firmapension, sundhedsforsikring, livsforsikring, ratepension og medarbejdernes pensionsopsparing.

Nyegaard er beliggende mellem Hillerød og Farum i Allerød, men vores rådgivningstjenester er landsdækkende og for alle typer virksomheder, der ønsker at få styr på fradrag, satser og regler om deres pensionspakke.

Vi er jeres samarbejdspartner ved forhandlingsbordet

Der er mange gode grunde til at hyre et eksternt rådgivningsselskab, når I skal have styr på jeres firmapension. For det første fordi mange virksomheder endnu ikke har etableret en optimal pensionsordning og derfor betaler for meget for de forkerte forsikringer. Med vores rådgivning bliver der skabt klarhed over jeres virksomheds firmapension.

En af de største fordele ved at hyre Nyegaard Pensionsrådgivning som samarbejdspartner er, at vi udelukkende varetager virksomhedens og jeres medarbejderes interesser. Med jeres fuldmagt forhandler vi med pensionsselskaberne og indhenter det bedste tilbud og den bedste placering af pensionen.

Det kan vi tilbyde jer:

  • Analyse og afdækning af både forsikringsbehov og ønsker til forsikringspolitik
  • Vi indhenter og vurderer tilbud på de ønskede forsikringsdækninger og pensionsordninger
  • At både firmaets og medarbejdernes stemme er repræsenteret ved forhandlingsbordet
  • Uafhængighed af banker, forsikrings- og pensionsselskaber, så vi kan repræsentere jer og skaffe jer de bedste tilbud

Kontakt os og få afdækket jeres behov eller book et møde i dag

Vil I have optimeret jeres firmapension med hensyn til både fleksibilitet og uafhængighed? Så er Nyegaard Pensionsrådgivning det oplagte valg. Hvis I har spørgsmål til vores rådgivning eller priser, kan vi altid kontaktes. Derudover kan møder bookes via hjemmesiden eller e-mail.

Skriv til os via kontaktformularen eller ring på +45 48 18 88 35.

Få et uforpligtende opkald

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres pensionsordning. Udfyld nedenstående og få et uforpligtende opkald.


Få et uforpligtende opkald

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres pensionsordning. Udfyld nedenstående og få et uforpligtende opkald.


FIRMAPENSION

Er firmapension oprettet, så den giver både medarbejdere og virksomhed optimale forsikringsdækninger?

Der er mange gode grunde til at virksomheden skal have firmapension og sundhedsordning.

Læs mere

PRIVATPENSION

Pensionsrådgivning til privatpersoner, selvstændige og seniorer

Det kan være kompliceret at finde rundt i markedet for pensioner, derfor er det vigtigt at have for øje, hvem du sidder over for, når du bliver rådgivet om pension og investering.

Læs mere