Firmapension

Der er forskellige holdninger til pensionsselskaber. Nyegaard hjælper virksomheder med at finde de pensionsselskaber, som lever op til virksomhedens krav. Er det et kundeejet eller kommercielt forsikrings- og pensionsselskab, der tiltaler dig mest? Hvilke forsikringsdækninger skal indgå i firmapensionen? Hvilke forsikringsbetingelser og hvad med afkastet? Der er mange faktorer i spil, når virksomheden skal definere deres behov, og det rigtige forsikrings- og pensionsselskab skal findes.

Nyegaard hjælper virksomheder med firmapensioner, sundheds- og skadesforsikringer

Med over 25 års erfaring har Nyegaard viden om, hvordan virksomheder etablerer den optimale firmapension. I tæt dialog med virksomhedens beslutningstagere udarbejdes virksomhedens forsikringspolitik, og på denne baggrund indhentes tilbud fra relevante forsikrings- og pensionsselskaber.

Vi står på virksomhedens og medarbejderes side ved etablering af firmapension, ved den løbende rådgivning af den enkelte medarbejder samt ved eventuelle uoverensstemmelser mellem pensionsselskab, virksomhed eller medarbejdere.

Som uvildige forsikringsformidlere er vi altid på kundens side. Vi kan frit vælge blandt forsikrings- og pensionsselskaberne på markedet. Vi skaber overblikket, således at virksomheden kan træffe et valg på et oplyst grundlag. Dette giver stor værdi til virksomheden og medarbejderne.

Kontakt Nyegaard pensionsrådgivning

Skriv til os via kontaktformularen eller ring på +45 48 18 88 35

Få et uforpligtende opkald

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres pensionsordning. Udfyld nedenstående og få et uforpligtende opkald.

Få et uforpligtende opkald

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres pensionsordning. Udfyld nedenstående og få et uforpligtende opkald.

FIRMAPENSION

Er firmapension oprettet, så den giver både medarbejdere og virksomhed optimale forsikringsdækninger?

Der er mange gode grunde til at virksomheden skal have firmapension og sundhedsordning.

Læs mere

PRIVATPENSION

Pensionsrådgivning til privatpersoner, selvstændige og seniorer

Det kan være kompliceret at finde rundt i markedet for pensioner, derfor er det vigtigt at have for øje, hvem du sidder over for, når du bliver rådgivet om pension og investering.

Læs mere