FIRMAPENSION

Fordele ved Firmapension og sundhedsordning

Der er mange gode grunde til at virksomheden skal have firmapension og sundhedsordning. Firmapension og sundhedsordning gennem virksomheden kan være med til at tiltrække og fastholde gode medarbejdere. For medarbejderne betyder firmapension, at de og deres familie er omfattet af forsikringsdækninger.

Medarbejderne får deres forsikringer til en væsentlig billigere pris. Dermed er der mulighed for en en større pensions­opsparing. Samtidigt er der væsentligt lempeligere helbredsoplysninger, hvilket gør det lettere for den enkelte at opnå de ønskede forsikringsdækninger.

DE SAMLEDE OMKOSTNINGER

Administrationsomkostninger betyder meget for opsparingens udvikling, og de bliver ligeledes reduceret når virksomheden etablerer firmapension.

Omkostningerne i opsparingsproduktet er ofte afgørende i forhold til at få optimalt udbytte. Når Nyegaard Pensionsrådgivning formidler pensionsaftaler, forhandler vi os frem til de bedst mulige priser med pensionsselskaberne. For virksomheden og dets medarbejdere betyder det generelt lavere omkostninger og dermed større pensionsopsparing. Sammenholdt med vores rådgivning vil I opleve særdeles attraktive løsninger fra en uafhængig forsikringsformidler, der tilmed er  100% danskejet.

TILTRÆK OG FASTHOLD MEDARBEJDERE

Ønsker du at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere, så er et tilbud om firmapension et vigtigt element. Hos Nyegaard Pensionsrådgivning har vi mere end 25 års erfaring, med at etablere firmapensioner, der kan tilpasses den enkelte medarbejders økonomiske situation.

Hos Nyegaard Pensionsrådgivning hjælper vi virksomheder, med at få etableret den bedst mulige firmapension, til gavn for både medarbejdere og virksomhed.

Vi tilbyder:

  • Hjælp til at forbedre virksomhedens firmapension.
  • Individuelle løsninger til hver enkelt medarbejder.
  • Nærværende rådgivning – vi er til at få fat på.
  • Enkel og overskuelig pensionsplan.
  • Rådgivning gennem hele livet.

Nye Medarbejdere

Ansætter I nye medarbejdere, tilbyder vi dem rådgivning, når de begynder i jobbet. På den måde sikrer vi, at medarbejderen træffer et aktivt valg på et oplyst grundlag. Derudover er medarbejderen altid velkommen, til at tage kontakt til os, såfremt der opstår behov. Det koster ikke ekstra når man først er kunde.

FÅ EN UFORPLIGTENDE GENNEMGANG

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres pensionsordning. I er velkommen, til at sende en besked til os via kontaktformularen. Foretrækker I at ringe, kan vi træffes på 48 18 88 35

Nyegaard Pensionsrådgivning er fuldstændig uafhængig af banker og pensionsselskaber. For os handler det om, tilfredse kunder.

Læs mere om vores anbefalinger.