Investering – Forstå investering og vælg rigtigt

Hvad skal du gøre?

Valg af investering bør foretages ud fra din situation. En godt investeringsvalg er individuelt fra person til person, og vil altid have dig, din situation og din risikovillighed i centrum. Vi er uvildige af banker og pensionsselskaber og kan derfor vælge frit fra alle hylder. Hos Nyegaard Pensionsrådgivning er det vores fornemmeste opgave at rådgive dig, til at vælge den bedste investeringsstrategi og dertil hørende produkter.

Det er vigtigt at forholde sig til, om man har en stor eller lille opsparing, for at finde ud af, hvor stor risiko man er villig til at løbe. Unge opsparere med en mindre opsparing bør oftere tage en større risiko end den ældre med en stor opsparing. Her er det igen vigtigt, at man forstår, hvilket produkt man har valgt. Mange produkter bliver i dag solgt som værende garanterede, eller med langt mindre risiko end det reelt er tilfældet.

Hos Nyegaard stiller vi os ikke tilfredse med vores rådgivning, før du er blevet grundig vejledt i, hvilke risici og muligheder du har med det valgte opsparingsprodukt. Gennem vores vejledning har du mulighed for at træffe et aktivt valg for, hvordan din opsparing skal investeres.  Først når du føler dig tryg ved dit investeringsvalg, er vi tilfredse.

Vores anbefalinger har beriget vore kunder med et af branchens bedste afkast over de sidste 15 år.

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os i dag, og du er allerede godt i gang med at gøre dig selv økonomisk uafhængig.