Investering

Forstå investering og vælg rigtigt

Hvad skal du gøre?

Investeringsvalg er individuelt og vil altid have dig, din situation og din risikovillighed i centrum. Nyegaard er uafhængig af banker og pensionsselskaber og leverer uvildig rådgivning.

Det er også Nyegaards opgave at rådgive dig omkring investeringsmuligheder. Investering og risikovillighed skal ses i lyset af størrelsen af opsparingen. Unge mennesker med en ofte mindre opsparing kan som regel anbefales en større risiko end den ældre generation med stor opsparing.

Tager du for store eller for små risici med din opsparing?

Risiko er nødvendigt at forholde sig til, når vi taler investering. Det gælder for pensionsopsparing, altså penge, du først kan bruge, når du går på pension, men også når det gælder frie midler, dvs. penge du har til rådighed nu.

Tidshorisonten for din investering kan være meget forskellig, og der således forskel på, hvilken risiko du med fordel kan tage og fortsat sove trygt om natten. Risiko er meget væsentlig at forholde sig til, og det er vores opgave at være med til at klæde dig på, så du på et oplyst grundlag kan træffe et bevidst valg.

Valg af risiko er individuelt og vi tager hensyn til, hvor i livsforløbet du er, samt hvor stor en pensionsopsparing og øvrig formue du har. Dette er afgørende for dit valg af risiko.

Kontakt Nyegaard pensionsrådgivning

Er du i tvivl, om du har valgt den rigtige investering? Lad os mødes uforpligtende og se hvad vi kan gøre for dig.
Vores anbefalinger har hjulpet vores kunder med at få del i et af branchens bedste afkast over de seneste 15 år.

Skriv til os via kontaktformularen eller ring på +45 48 18 88 35

Få et uforpligtende opkald

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres pensionsordning. Udfyld nedenstående og få et uforpligtende opkald.


Få et uforpligtende opkald

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres pensionsordning. Udfyld nedenstående og få et uforpligtende opkald.


FIRMAPENSION

Er firmapension oprettet, så den giver både medarbejdere og virksomhed optimale forsikringsdækninger?

Der er mange gode grunde til at virksomheden skal have firmapension og sundhedsordning.

Læs mere

PRIVATPENSION

Pensionsrådgivning til privatpersoner, selvstændige og seniorer

Det kan være kompliceret at finde rundt i markedet for pensioner, derfor er det vigtigt at have for øje, hvem du sidder over for, når du bliver rådgivet om pension og investering.

Læs mere