Markedsoversigt​

Markedsoversigt december 2020

27/01-2021

Markedsoversigt december 2020 Selvom 2020 på mange måder var et udfordrende år for mange, formåede vi alligevel at hjælpe mere end 15 nye virksomheder med pension, sundhed og erhvervsforsikringer. Vi har også lavet nye tiltag og forandringer hos os, som giver vores kunder bedre service. Bredere service For at kunne levere en endnu bredere service overfor vores kunder har vi etableret et samarbejde med Care Forsikring. Firmaet har igennem de seneste 20 år formidlet erhvervs- og sundhedsforsikringer, og I vil derfor fremover kunne tilbydes både pension samt sundheds- og erhvervsforsikringer gennem os.

Afkast 2020 blev et år med usikkerhed og store udsving på finansmarkederne. Det er dog glædeligt, at kunderne hos Nyegaard Pensionsrådgivning ved indgangen til 2021, kan konstatere pæne tocifrede afkast på pensionsopsparingerne for det forgangne år. I 2020 har afkastet på tværs af pensionsselskaberne ligget mellem 27% og 36% i vores anbefalede [...]​

Firmapension

07, 2019

Få mere ud af jeres firmapension Nyegaard hjælper virksomheder med firmapensioner, sundheds- og skadesforsikringer Er I ved at omlægge jeres firmas pensionsordning, og søger I rådgivning i denne forbindelse? Så kan Nyegaard Pensionsrådgivning hjælpe. Vi tilbyder ekstern rådgivning om alt fra firmapension, sundhedsforsikring, livsforsikring, ratepension og medarbejdernes pensionsopsparing. Nyegaard er beliggende mellem Hillerød og Farum i Allerød, men vores rådgivningstjenester er landsdækkende og for alle typer virksomheder, der ønsker at få styr på fradrag, satser og regler om deres pensionspakke. Vi er jeres samarbejdspartner ved forhandlingsbordet.

Der er mange gode grunde til at hyre et eksternt rådgivningsselskab, når I skal have styr på jeres firmapension. For det første fordi mange virksomheder endnu ikke har etableret en optimal pensionsordning og derfor betaler for meget for de forkerte forsikringer. Med vores rådgivning bliver der skabt klarhed over jeres virksomheds firmapension. En af de største fordele ved at hyre Nyegaard Pensionsrådgivning [...]​

Stor erfaring

Du kan stole på vores erfaring i rådgivning om pension

Med over 35 års erfaring har vi viden om, hvordan virksomheder etablerer den optimale firmapension, og hvordan du som privat kunde får mest ud af din pensionsrådgiver. I tæt dialog med virksomhedens beslutningstagere udarbejdes virksomhedens forsikringspolitik, og på denne baggrund indhenter din pensionsrådgiver tilbud fra relevante forsikrings- og pensionsselskaber.

Hvad gør Nyegaard for virksomheden?

​Vi forsikrer virksomhedens medarbejderne – virksomhedens vigtigste aktiv

Vi sikrer udbetaling til virksomheden ved en medarbejders tab af erhvervsevne

Vi sikrer, at virksomhedens medarbejdere kommer i behandling hurtigst muligt

Vi etablerer den optimale forsikringspakke til gavn for eksisterende og kommende medarbejdere

Vi har overblikket over forsikringsmarkedet og analyserer det løbende

Vi er altid på virksomhedens side ved uoverensstemmelser med forsikringsselskaberne

Book et uforpligtende møde

​Har du spørgsmål til rådgivning om pension, eller vil du vide mere om dine konkrete muligheder? Vi er ekstern rådgiver og står altid klar til at møde dig og finder den bedste løsning for dig eller din virksomhed.

Udfyld nedenstående og få et gratis og uforpligtende opkald.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Har du brug for hjælp nu og her?

Vi er klar til at hjælpe dig videre. Kontakt os på telefon for for rådgivning og pris.

​(+45) ​48​ 18 88 35

Over 35 års erfaring

Tæt dialog med kunden 

Vi skaber overblikket, således du kan træffe et valg på et oplyst grundlag

om os

Nyegaard Pensionsrådgivning A/S blev grundlagt i 1995. Vi er en dansk pensions-mæglervirksomhed, der rådgiver virksomheder og deres medarbejdere samt private kunder om pensionsforhold.

Kontakt

​Nyegaard Pensionsrådgivning A/S

Gydevang 39, 3450 Allerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 48 18 88 35

E-mail: info@nyegaardpension.dk

Cookiedeklaration