Markedsoversigt

2701, 2021

Markedsoversigt december 2020

Markedsoversigt december 2020 Selvom 2020 på mange måder var et udfordrende år for mange, formåede vi alligevel at hjælpe mere end 15 nye virksomheder med pension, sundhed og erhvervsforsikringer. Vi har også lavet nye tiltag og forandringer hos os, som giver vores kunder bedre service. Bredere service For at kunne levere en endnu bredere service overfor vores kunder har vi etableret et samarbejde med Care Forsikring. Firmaet har igennem de seneste 20 år formidlet erhvervs- og sundhedsforsikringer, og I vil derfor fremover kunne tilbydes både pension samt sundheds- og erhvervsforsikringer gennem os. Afkast 2020 blev et år med usikkerhed og store udsving på finansmarkederne. Det er dog glædeligt, at kunderne hos Nyegaard Pensionsrådgivning ved indgangen til 2021, kan konstatere pæne tocifrede afkast på pensionsopsparingerne for det forgangne år. I 2020 har afkastet på tværs af pensionsselskaberne ligget mellem 27% og 36% i vores anbefalede [...]

1707, 2019

Firmapension

Få mere ud af jeres firmapension Nyegaard hjælper virksomheder med firmapensioner, sundheds- og skadesforsikringer Er I ved at omlægge jeres firmas pensionsordning, og søger I rådgivning i denne forbindelse? Så kan Nyegaard Pensionsrådgivning hjælpe. Vi tilbyder ekstern rådgivning om alt fra firmapension, sundhedsforsikring, livsforsikring, ratepension og medarbejdernes pensionsopsparing. Nyegaard er beliggende mellem Hillerød og Farum i Allerød, men vores rådgivningstjenester er landsdækkende og for alle typer virksomheder, der ønsker at få styr på fradrag, satser og regler om deres pensionspakke. Vi er jeres samarbejdspartner ved forhandlingsbordet Der er mange gode grunde til at hyre et eksternt rådgivningsselskab, når I skal have styr på jeres firmapension. For det første fordi mange virksomheder endnu ikke har etableret en optimal pensionsordning og derfor betaler for meget for de forkerte forsikringer. Med vores rådgivning bliver der skabt klarhed over jeres virksomheds firmapension. En af de største fordele ved at hyre Nyegaard Pensionsrådgivning [...]

Få et uforpligtende opkald

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres pensionsordning. Udfyld nedenstående og få et uforpligtende opkald.


Få et uforpligtende opkald

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres pensionsordning. Udfyld nedenstående og få et uforpligtende opkald.


FIRMAPENSION

Er firmapension oprettet, så den giver både medarbejdere og virksomhed optimale forsikringsdækninger?

Der er mange gode grunde til at virksomheden skal have firmapension og sundhedsordning.

Læs mere

PRIVATPENSION

Pensionsrådgivning til privatpersoner, selvstændige og seniorer

Det kan være kompliceret at finde rundt i markedet for pensioner, derfor er det vigtigt at have for øje, hvem du sidder over for, når du bliver rådgivet om pension og investering.

Læs mere