​Markedsoversigt december 2020

Selvom 2020 på mange måder var et udfordrende år for mange, formåede vi alligevel at hjælpe mere end 15 nye virksomheder med pension, sundhed og erhvervsforsikringer. Vi har også lavet nye tiltag og forandringer hos os, som giver vores kunder bedre service.

Bredere service

For at kunne levere en endnu bredere service overfor vores kunder har vi etableret et samarbejde med Care Forsikring. Firmaet har igennem de seneste 20 år formidlet erhvervs- og sundhedsforsikringer, og I vil derfor fremover kunne tilbydes både pension samt sundheds- og erhvervsforsikringer gennem os.

Afkast

2020 blev et år med usikkerhed og store udsving på finansmarkederne. Det er dog glædeligt, at kunderne hos Nyegaard Pensionsrådgivning ved indgangen til 2021, kan konstatere pæne tocifrede afkast på pensionsopsparingerne for det forgangne år. I 2020 har afkastet på tværs af pensionsselskaberne ligget mellem 27% og 36% i vores anbefalede opsparingsprodukt. Sammenlignet med standardopsparingsproduktet livscyklus høj risiko 30 år til pension, har afkastet været 9,6% til 12,2%.​

Også over en 5 års periode (2015-2020) har afkastet på tværs af pensionsselskaberne ligget højere i vores anbefalede opsparingsprodukt nemlig mellem 61% og 86%. Holder vi det igen op imod standardopsparingsproduktet livscyklus høj risiko 30 år til pension, hvor afkastet ligger mellem 42,2% og 52,7%, taler resultatet for sig selv. Ønsker I at drøfte mulighederne omkring afkast, så tager vi gerne dialogen.

Ny adresse

I 2020 har vi skiftet kontorlokaler i det nordsjællandske, hvor vores kunder såvel som samarbejdspartnere altid er meget velkomne. Adressen er Gydevang 39-41, 3450 Allerød, hvor vi afholder fysiske møder over en kop god kaffe. Desuden fortsætter vi naturligvis med at besøge vores kunder eller afholde online møder, hvis det foretrækkes.

Til maj vender vi tilbage med en dugfrisk markedsoversigt for perioden 1. januar – 30. april 2021.​

Stor erfaring

Du kan stole på vores erfaring i rådgivning om pension

Med over 35 års erfaring har vi viden om, hvordan virksomheder etablerer den optimale firmapension, og hvordan du som privat kunde får mest ud af din pensionsrådgiver. I tæt dialog med virksomhedens beslutningstagere udarbejdes virksomhedens forsikringspolitik, og på denne baggrund indhenter din pensionsrådgiver tilbud fra relevante forsikrings- og pensionsselskaber.

Hvad gør Nyegaard for virksomheden?

​Vi forsikrer virksomhedens medarbejderne – virksomhedens vigtigste aktiv

Vi sikrer udbetaling til virksomheden ved en medarbejders tab af erhvervsevne

Vi sikrer, at virksomhedens medarbejdere kommer i behandling hurtigst muligt

Vi etablerer den optimale forsikringspakke til gavn for eksisterende og kommende medarbejdere

Vi har overblikket over forsikringsmarkedet og analyserer det løbende

Vi er altid på virksomhedens side ved uoverensstemmelser med forsikringsselskaberne

Book et uforpligtende møde

​Har du spørgsmål til rådgivning om pension, eller vil du vide mere om dine konkrete muligheder? Vi er ekstern rådgiver og står altid klar til at møde dig og finder den bedste løsning for dig eller din virksomhed.

Udfyld nedenstående og få et gratis og uforpligtende opkald.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Har du brug for hjælp nu og her?

Vi er klar til at hjælpe dig videre. Kontakt os på telefon for for rådgivning og pris.

​(+45) ​48​ 18 88 35

Over 35 års erfaring

Tæt dialog med kunden 

Vi skaber overblikket, således du kan træffe et valg på et oplyst grundlag

om os

Nyegaard Pensionsrådgivning A/S blev grundlagt i 1995. Vi er en dansk pensions-mæglervirksomhed, der rådgiver virksomheder og deres medarbejdere samt private kunder om pensionsforhold.

Kontakt

​Nyegaard Pensionsrådgivning A/S

Gydevang 39, 3450 Allerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 48 18 88 35

E-mail: info@nyegaardpension.dk

Cookiedeklaration