Om os

Nyegaard Pensionsrådgivning A/S blev grundlagt i 1995. Vi er en dansk pensions-mæglervirksomhed, der rådgiver virksomheder og deres medarbejdere samt private kunder om pensionsforhold.

Hos Nyegaard Pensionsrådgivning ønsker vi, at du som kunde føler dig godt hjulpet, og føler at vi er der for dig. Vi bestræber os på, at du får den rådgivning der er bedst for lige netop dig, også selvom det kan betyde mindre eller ingen salg for os. Vores erfaring er nemlig, at tilfredse kunder, der føler sig godt behandlet, giver langt større værdi på den lange bane, både for dig som kunde og for os som rådgivere.

Pension skal planlægges korrekt. Det er vigtigt at man planlægger sin pension, placerer pengene korrekt og søger råd hos en uvildig rådgiver, og her har vi hos Nyegaard Pensionsrådgivning A/S den klare fordel, at firmaet ikke er tilknyttet noget fast pensionsselskab eller bank.

Vi betragter formuen som et hele og rådgiver om alle forhold, men det er pension der er kernen i al den rådgivning vi giver. Vores rådgivning tager udgangspunkt i den enkelte kundes økonomiske situation, og vores modeller er enkle og gennemsigtige. Med vores rådgivning følger en enkel og overskuelig pensionsplan.