​Opsparing til pension – retten til selv at vælge

​Opsparing

​Aktier, obligationer, bankkonto, villa eller sommerhus?
​Mulighederne er mange!

​Opsparing til pension kan foregå på flere måder. Jo før man begynder at spare op, jo flere midler vil man have til rådighed, når man ønsker at gå på pension. Nyegaard Pensionsrådgivning er en ekstern pensionsrådgiver, der kan hjælpe dig som privat kunde med at træffe de rigtige valg, når det gælder din pensionsopsparing.

Nyegaard Pensionsrådgivning er beliggende i Allerød, som er tæt på Farum og Hillerød i Nordsjælland. Men vi har faktisk mulighed for at rådgive kunder i hele landet. Vi er fleksible og personlige, og derfor møder vi dig altid der, hvor du er.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Når du vælger os som din personlige rådgiver, præsenterer vi dig for de forskellige muligheder, du kan vælge mellem, og vi hjælper dig med at navigere i din pension og forsikringer, regler, renter og investeringsformer. Udover pensionsopsparing vælger mange f.eks. også at spare op i egen bolig (ved at afdrage på gælden). Man kan sige, at opsparing i en ejerbolig altså også er at betragte som en opsparing til pension.

I en række situationer er det ganske fornuftigt at spare mest muligt op på f.eks. en ratepension, mens man i andre situationer vil anbefale at nedbringe dyre lån.

Hos Nyegaard Pensionsrådgivning forholder vi os altid til den konkrete situation og risikoprofil. Man har f.eks. ikke meget glæde af en stor friværdi, hvis bank eller realkreditinstitut ønsker det anderledes. Ofte vil det derfor være en god idé at fordele opsparingen på fast ejendom og pension.

Hvad er den rigtige opsparing til pension?

Økonomien er forskellig i livets faser. Når man stifter familie eller bliver skilt, kan økonomien være stram. Men det er aldrig for tidligt at begynde på sin pensionsopsparing – eller få hjælp til dette.

Hvor meget opsparing til pension? Nyegaard anbefaler sine kunder at afvikle dyre forbrugs- og banklån inden yderlig indbetaling til pension. Derefter kan man skrue op for sin pensionsindbetaling og på den måde styrke sin privatøkonomi. Det handler om så vidt muligt at blive økonomisk uafhængig for herved at opnå en stærk privatøkonomi og få tryg hverdag.

Kontakt os og hør mere eller book et møde med en rådgiver

Vil du vide mere om, hvordan du bedst administrer din opsparing til pension, eller har du brug for hjælp til beregning af din pension? Uanset hvor du er i livet, så står vi klar med rådgivning og et personligt samarbejde.

Kontakt os på telefon +45 48 18 88 35 eller skriv til os via kontaktformularen her på hjemmesiden.​

Stor erfaring

Du kan stole på vores erfaring i rådgivning om pension

Med over 35 års erfaring har vi viden om, hvordan virksomheder etablerer den optimale firmapension, og hvordan du som privat kunde får mest ud af din pensionsrådgiver. I tæt dialog med virksomhedens beslutningstagere udarbejdes virksomhedens forsikringspolitik, og på denne baggrund indhenter din pensionsrådgiver tilbud fra relevante forsikrings- og pensionsselskaber.

Hvad gør Nyegaard for virksomheden?

​Vi forsikrer virksomhedens medarbejderne – virksomhedens vigtigste aktiv

Vi sikrer udbetaling til virksomheden ved en medarbejders tab af erhvervsevne

Vi sikrer, at virksomhedens medarbejdere kommer i behandling hurtigst muligt

Vi etablerer den optimale forsikringspakke til gavn for eksisterende og kommende medarbejdere

Vi har overblikket over forsikringsmarkedet og analyserer det løbende

Vi er altid på virksomhedens side ved uoverensstemmelser med forsikringsselskaberne

Book et uforpligtende møde

​Har du spørgsmål til rådgivning om pension, eller vil du vide mere om dine konkrete muligheder? Vi er ekstern rådgiver og står altid klar til at møde dig og finder den bedste løsning for dig eller din virksomhed.

Udfyld nedenstående og få et gratis og uforpligtende opkald.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Har du brug for hjælp nu og her?

Vi er klar til at hjælpe dig videre. Kontakt os på telefon for for rådgivning og pris.

​(+45) ​48​ 18 88 35

Over 35 års erfaring

Tæt dialog med kunden 

Vi skaber overblikket, således du kan træffe et valg på et oplyst grundlag

om os

Nyegaard Pensionsrådgivning A/S blev grundlagt i 1995. Vi er en dansk pensions-mæglervirksomhed, der rådgiver virksomheder og deres medarbejdere samt private kunder om pensionsforhold.

Kontakt

​Nyegaard Pensionsrådgivning A/S

Gydevang 39, 3450 Allerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 48 18 88 35

E-mail: info@nyegaardpension.dk

Cookiedeklaration