Opsparing

Aktier, obligationer, bankkonto, villa eller sommerhus – mulighederne er mange

Opsparing – retten til selv at vælge

Opsparing til pension kan ske på flere måder. Udover pensionsopsparing vælger mange også at spare op i egen bolig (ved at afdrage på gælden). Opsparing i en ejerbolig er altså også at betragte som pensionsopsparing.

I en række situationer er det ganske fornuftigt at spare mest muligt op på f.eks. en ratepension, mens man i andre situationer vil anbefale at nedbringe dyre lån.
Individuel rådgivning bør være afgørende for virksomhedens valg af forsikringsformidler, og der er mange faktorer at forholde sig til.

Nyegaard forholder vi os altid til den konkrete situation og risikoprofil. Man har f.eks. ikke meget glæde af en stor friværdi, hvis bank eller realkreditinstitut ønsker det anderledes. Ofte vil det derfor være en god idé at fordele opsparingen på fast ejendom og pension.

Hvad er den rigtige opsparing?

Økonomien er forskellig i livets faser. Når man stifter familie eller bliver skilt, kan økonomien være stram.
Nyegaard anbefaler sine kunder at afvikle dyre forbrugs- og banklån inden yderlig indbetaling til pension. Derefter kan man skrue op for sin pensionsindbetaling, og på den måde styrke sin privatøkonomi. Det handler om så vidt muligt at blive økonomisk uafhængig for herved at opnå en stærk privatøkonomi og få tryg hverdag.

Få et uforpligtende opkald

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres pensionsordning. Udfyld nedenstående og få et uforpligtende opkald.

Få et uforpligtende opkald

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres pensionsordning. Udfyld nedenstående og få et uforpligtende opkald.

FIRMAPENSION

Er firmapension oprettet, så den giver både medarbejdere og virksomhed optimale forsikringsdækninger?

Der er mange gode grunde til at virksomheden skal have firmapension og sundhedsordning.

Læs mere

PRIVATPENSION

Pensionsrådgivning til privatpersoner, selvstændige og seniorer

Det kan være kompliceret at finde rundt i markedet for pensioner, derfor er det vigtigt at have for øje, hvem du sidder over for, når du bliver rådgivet om pension og investering.

Læs mere