Opsparing til pension – retten til selv at vælge

Aktier, obligationer, bankkonto, villa eller sommerhus? Mulighederne er mange!

Opsparing til pension kan foregå på flere måder. Jo før man begynder at spare op, jo flere midler vil man have til rådighed, når man ønsker at gå på pension. Nyegaard Pensionsrådgivning er en ekstern  pensionsrådgiver, der kan hjælpe dig som privat kunde med at træffe de rigtige valg, når det gælder din pensionsopsparing.

Nyegaard Pensionsrådgivning er beliggende i Allerød, som er tæt på Farum og Hillerød i Nordsjælland. Men vi har faktisk mulighed for at rådgive kunder i hele landet. Vi er fleksible og personlige, og derfor møder vi dig altid der, hvor du er.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Når du vælger os som din personlige rådgiver, præsenterer vi dig for de forskellige muligheder, du kan vælge mellem, og vi hjælper dig med at navigere i din pension og forsikringer, regler, renter og investeringsformer. Udover pensionsopsparing vælger mange f.eks. også at spare op i egen bolig (ved at afdrage på gælden). Man kan sige, at opsparing i en ejerbolig altså også er at betragte som en opsparing til pension.

I en række situationer er det ganske fornuftigt at spare mest muligt op på f.eks. en ratepension, mens man i andre situationer vil anbefale at nedbringe dyre lån.

Hos Nyegaard Pensionsrådgivning forholder vi os altid til den konkrete situation og risikoprofil. Man har f.eks. ikke meget glæde af en stor friværdi, hvis bank eller realkreditinstitut ønsker det anderledes. Ofte vil det derfor være en god idé at fordele opsparingen på fast ejendom og pension.

Hvad er den rigtige opsparing til pension?

Økonomien er forskellig i livets faser. Når man stifter familie eller bliver skilt, kan økonomien være stram. Men det er aldrig for tidligt at begynde på sin pensionsopsparing – eller få hjælp til dette.

Hvor meget opsparing til pension? Nyegaard anbefaler sine kunder at afvikle dyre forbrugs- og banklån inden yderlig indbetaling til pension. Derefter kan man skrue op for sin pensionsindbetaling og på den måde styrke sin privatøkonomi. Det handler om så vidt muligt at blive økonomisk uafhængig for herved at opnå en stærk privatøkonomi og få tryg hverdag.

Kontakt os og hør mere eller book et møde med en rådgiver

Vil du vide mere om, hvordan du bedst administrer din opsparing til pension, eller har du brug for hjælp til beregning af din pension? Uanset hvor du er i livet, så står vi klar med rådgivning og et personligt samarbejde.

Kontakt os på telefon +45 48 18 88 35 eller skriv til os via kontaktformularen her på hjemmesiden.

Få et uforpligtende opkald

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres pensionsordning. Udfyld nedenstående og få et uforpligtende opkald.


Få et uforpligtende opkald

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres pensionsordning. Udfyld nedenstående og få et uforpligtende opkald.


FIRMAPENSION

Er firmapension oprettet, så den giver både medarbejdere og virksomhed optimale forsikringsdækninger?

Der er mange gode grunde til at virksomheden skal have firmapension og sundhedsordning.

Læs mere

PRIVATPENSION

Pensionsrådgivning til privatpersoner, selvstændige og seniorer

Det kan være kompliceret at finde rundt i markedet for pensioner, derfor er det vigtigt at have for øje, hvem du sidder over for, når du bliver rådgivet om pension og investering.

Læs mere