Privatpension

Pensionsrådgivning til privatpersoner, selvstændige og seniorer

Hvordan kan vi hjælpe dig med din private pension?

Det kan være kompliceret at finde rundt i markedet for pensioner, derfor er det vigtigt at have for øje, hvem du sidder over for, når du bliver rådgivet om pension og investering.

Hos Nyegaard er vi uafhængige af banker og pensionsselskaber. Vi har dermed udelukkende interesse i at finde den bedste pensionsopsparing på markedet til dig, så mere går til opsparing og mindre til omkostninger. Selv mindre forskelle i omkostningerne giver store forskelle på størrelsen af din pension, når du sparer op.

Nyegaard Pensionsrådgivning hjælper dig med at skabe overblik og forståelse for din pension samt de forbundne omkostninger..

Som uvildig pensionsformidler er det vores erhverv og pligt at være kundens mand, så du med ro i maven kan læne dig tilbage. Du kan have vished om, at der er taget hånd om din opsparing, så du får mere ud af din tredje ungdom.

Kontakt os Lad os ses over en kop kaffe så du kan se, hvad vi kan gøre for dig. Skriv til os via kontaktformularen, eller ring til os på +45 48188835.