​Personlig pensionsrådgivning til private

Privatpension​

​Pensionsrådgivning til privatpersoner, selvstændige og seniorer.

Nyegaard Pensionsrådgivning hjælper dig med at skabe overblik over samt indsigt i din pension. Som ekstern forsikringsformidler er det vores pligt at være på kundens side, og hos Nyegaard Pensions-rådgivning har du vished for, at der tages hånd om din opsparing, så du får mere ud af den tredje alder.

Vores kontor ligger i Allerød i Nordsjælland nær Hillerød og Farum, og herfra rådgiver vi kunder landet over. Vi bestræber os nemlig altid på at være fleksible og kunne møde vores kunder, der hvor de befinder sig.

Hvordan kan vi hjælpe dig med din private pension?

Det kan være kompliceret at finde rundt i markedet for pensioner, og det er derfor vigtigt at have for øje, om din rådgiver er uvildig. Lad os lede dig gennem junglen af rente, satser, fradrag og regler.

Hos Nyegaard er vi uafhængige af banker og pensionsselskaber, og vi har udelukkende interesse i at finde markedets bedste pensionsopsparing til dig, så mere går til opsparing og mindre til omkostninger. Selv små forskelle i omkostningerne giver store forskelle på værdien af din pension.​

​Rådgivning om pension for selvstændig erhvervsdrivende

Hvis du er ejer af en mindre virksomhed, kan det være svært at finde plads til en pensionsopsparing, men det er stadig meget vigtigt, at du sikrer din fremtid. Vi har mange års erfaring med pensionsrådgivning til private, men også de kunder, som er selvstændige erhvervsdrivende, og som derfor har helt særlige behov og problemstillinger, der kræver skræddersyede selvstændige pension løsninger. Vi rådgiver også i firmapension.

Kontakt Nyegaard pensionsrådgivning til private

Er du i tvivl om, hvorvidt du har den rigtige pensionsopsparing? Lad os mødes uforpligtende og se hvad vi kan gøre for dig. Du kan altid booke et møde med os – vi hjælper kunder i hele landet.

Skriv til os via kontaktformularen, eller ring på +45 48 18 88 35.

Stor erfaring

Du kan stole på vores erfaring i rådgivning om pension

Med over 35 års erfaring har vi viden om, hvordan virksomheder etablerer den optimale firmapension, og hvordan du som privat kunde får mest ud af din pensionsrådgiver. I tæt dialog med virksomhedens beslutningstagere udarbejdes virksomhedens forsikringspolitik, og på denne baggrund indhenter din pensionsrådgiver tilbud fra relevante forsikrings- og pensionsselskaber.

Hvad gør Nyegaard for virksomheden?

​Vi forsikrer virksomhedens medarbejderne – virksomhedens vigtigste aktiv

Vi sikrer udbetaling til virksomheden ved en medarbejders tab af erhvervsevne

Vi sikrer, at virksomhedens medarbejdere kommer i behandling hurtigst muligt

Vi etablerer den optimale forsikringspakke til gavn for eksisterende og kommende medarbejdere

Vi har overblikket over forsikringsmarkedet og analyserer det løbende

Vi er altid på virksomhedens side ved uoverensstemmelser med forsikringsselskaberne

Book et uforpligtende møde

​Har du spørgsmål til rådgivning om pension, eller vil du vide mere om dine konkrete muligheder? Vi er ekstern rådgiver og står altid klar til at møde dig og finder den bedste løsning for dig eller din virksomhed.

Udfyld nedenstående og få et gratis og uforpligtende opkald.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Har du brug for hjælp nu og her?

Vi er klar til at hjælpe dig videre. Kontakt os på telefon for for rådgivning og pris.

​(+45) ​48​ 18 88 35

Over 35 års erfaring

Tæt dialog med kunden 

Vi skaber overblikket, således du kan træffe et valg på et oplyst grundlag

om os

Nyegaard Pensionsrådgivning A/S blev grundlagt i 1995. Vi er en dansk pensions-mæglervirksomhed, der rådgiver virksomheder og deres medarbejdere samt private kunder om pensionsforhold.

Kontakt

​Nyegaard Pensionsrådgivning A/S

Gydevang 39, 3450 Allerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 48 18 88 35

E-mail: info@nyegaardpension.dk

Cookiedeklaration