Privatpension

Pensionsrådgivning til privatpersoner, selvstændige og seniorer.

Hvordan kan vi hjælpe dig med din private pension?

Det kan være kompliceret at finde rundt i markedet for pensioner, og det er derfor vigtigt at have for øje, om din rådgiver er uvildig.

Hos Nyegaard er vi uafhængige af banker og pensionsselskaber, og vi har udelukkende interesse i at finde markedets bedste pensionsopsparing til dig, så mere går til opsparing og mindre til omkostninger. Selv små forskelle i omkostningerne giver store forskelle på værdien af din pension.

Nyegaard Pensionsrådgivning hjælper dig med at skabe overblik over samt indsigt i din pension. Som uvildig forsikringsformidler er det vores pligt at være på kundens side, og hos Nyegaard Pensions-rådgivning har du vished for, at der tages hånd om din opsparing, så du får mere ud af den tredje alder.

Er du i tvivl, om du har den rigtige pensionsopsparing? Lad os mødes uforpligtende og se hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt Nyegaard pensionsrådgivning

Skriv til os via kontaktformularen, eller ring på +45 48 18 88 35

Få et uforpligtende opkald

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres pensionsordning. Udfyld nedenstående og få et uforpligtende opkald.

Få et uforpligtende opkald

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres pensionsordning. Udfyld nedenstående og få et uforpligtende opkald.

PROFIL

Om Nyegaard Pensionsrådgivning

Nyegaard Pensionsrådgivning A/S blev grundlagt i 1995. Vi er en dansk pensions-mæglervirksomhed, der rådgiver virksomheder og deres medarbejdere samt private kunder om pensionsforhold.

Læs mere

RÅDGIVNING

Få rådgivning omkring pension og samspillet med den øvrige privatøkonomi

Vi lægger vægt på, at alle nye medarbejdere får et personligt pensionsmøde. Hos os er der ingen automatisk indskrivning med standard forsikringer og standard investeringer.

Læs mere