Personlig pensionsrådgivning til private

Pensionsrådgivning til privatpersoner, selvstændige og seniorer

Nyegaard Pensionsrådgivning hjælper dig med at skabe overblik over samt indsigt i din pension. Som ekstern forsikringsformidler er det vores pligt at være på kundens side, og hos Nyegaard Pensions-rådgivning har du vished for, at der tages hånd om din opsparing, så du får mere ud af den tredje alder.

Vores kontor ligger i Allerød i Nordsjælland nær Hillerød og Farum, og herfra rådgiver vi kunder landet over. Vi bestræber os nemlig altid på at være fleksible og kunne møde vores kunder, der hvor de befinder sig.

Hvordan kan vi hjælpe dig med din private pension?

Det kan være kompliceret at finde rundt i markedet for pensioner, og det er derfor vigtigt at have for øje, om din rådgiver er uvildig. Lad os lede dig gennem junglen af rente, satser, fradrag og regler.

Hos Nyegaard er vi uafhængige af banker og pensionsselskaber, og vi har udelukkende interesse i at finde markedets bedste pensionsopsparing til dig, så mere går til opsparing og mindre til omkostninger. Selv små forskelle i omkostningerne giver store forskelle på værdien af din pension.

Rådgivning om pension for selvstændig erhvervsdrivende

Hvis du er ejer af en mindre virksomhed, kan det være svært at finde plads til en pensionsopsparing, men det er stadig meget vigtigt, at du sikrer din fremtid. Vi har mange års erfaring med pensionsrådgivning til private, men også de kunder, som er selvstændige erhvervsdrivende, og som derfor har helt særlige behov og problemstillinger, der kræver skræddersyede selvstændige pension løsninger. Vi rådgiver også i firmapension.

Kontakt Nyegaard pensionsrådgivning til private

Er du i tvivl om, hvorvidt du har den rigtige pensionsopsparing? Lad os mødes uforpligtende og se hvad vi kan gøre for dig. Du kan altid booke et møde med os – vi hjælper kunder i hele landet.

Skriv til os via kontaktformularen, eller ring på +45 48 18 88 35.

Få et uforpligtende opkald

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres pensionsordning. Udfyld nedenstående og få et uforpligtende opkald.


Få et uforpligtende opkald

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres pensionsordning. Udfyld nedenstående og få et uforpligtende opkald.


PROFIL

Om Nyegaard Pensionsrådgivning

Nyegaard Pensionsrådgivning A/S blev grundlagt i 1995. Vi er en dansk pensions-mæglervirksomhed, der rådgiver virksomheder og deres medarbejdere samt private kunder om pensionsforhold.

Læs mere

RÅDGIVNING

Få rådgivning omkring pension og samspillet med den øvrige privatøkonomi

Vi lægger vægt på, at alle nye medarbejdere får et personligt pensionsmøde. Hos os er der ingen automatisk indskrivning med standard forsikringer og standard investeringer.

Læs mere