Rådgivning

Vi lægger vægt på, at alle nye medarbejdere får et personligt pensionsmøde. Hos os er der ingen automatisk indskrivning med standard forsikringer og standard investeringer.

Derudover har alle medarbejdere vederlagsfrit mulighed for løbende rådgivning omkring pension og samspillet med den øvrige privatøkonomi.

Rådgivning til skaderamte

Nyegaard Pensionsrådgivning yder rådgivning til skaderamte medarbejdere eller efterladte ved dødsfald. I tilfælde med udbetalinger af forsikringer er det en fordel at have en mægler, som er kundens mand og ikke pensionsselskabets mand, hvilket er en ekstra tryghed for mange af vores kunder.

Bedste vilkår og priser

Vi undersøger løbende markedet for de bedste vilkår og priser, og vi vil med jævne mellemrum formidle information om nye produkter og opdaterede priser. Det er den opgave, vi som forsikringsformidlere med specialistviden, aflaster mange HR-afdelinger med.

Omkostninger

Når vi taler om omkostninger, er det vigtigt at kigge på de samlede omkostninger. Der er administrationsomkostninger samt omkostninger for investering af de opsparede penge. Der kan være en halv million eller mere i forskel, hvis man har brugt det dyreste pensionsselskab frem for det billigste, alene på grund af omkostninger.