Rådgivning

Vi lægger vægt på, at alle nye medarbejdere får personlig rådgivning. Hos os er der individuel indtegning med skræddersyede forsikringer og investeringsprofil. Derudover har alle medarbejdere mulighed for løbende rådgivning omkring pension og samspillet med den øvrige privatøkonomi.

Rådgivning til skadesramte

Nyegaard Pensionsrådgivning yder rådgivning til skaderamte medarbejdere og efterladte ved dødsfald. I tilfælde med eventuelle uoverensstemmelser omkring udbetalinger af forsikringer er det en fordel at have en uvildig forsikringsformidler, som er på kundens side. Dette giver ekstra tryghed for vores kunder.

Omkostninger

Det er vigtigt at kigge på de samlede omkostninger. Der er administrationsomkostninger samt omkostninger for investering af de opsparede penge. Der kan være en halv million eller mere i forskel, hvis man har brugt det dyreste pensionsselskab frem for det billigste, alene på grund af omkostninger.

Kontakt Nyegaard pensionsrådgivning

Skriv til os via kontaktformularen eller ring på +45 48 18 88 35

Få et uforpligtende opkald

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres pensionsordning. Udfyld nedenstående og få et uforpligtende opkald.


Få et uforpligtende opkald

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres pensionsordning. Udfyld nedenstående og få et uforpligtende opkald.


FIRMAPENSION

Er firmapension oprettet, så den giver både medarbejdere og virksomhed optimale forsikringsdækninger?

Der er mange gode grunde til at virksomheden skal have firmapension og sundhedsordning.

Læs mere

PRIVATPENSION

Pensionsrådgivning til privatpersoner, selvstændige og seniorer

Det kan være kompliceret at finde rundt i markedet for pensioner, derfor er det vigtigt at have for øje, hvem du sidder over for, når du bliver rådgivet om pension og investering.

Læs mere