Risko

Ingen risiko – Intet afkast

Tager du for store eller for små risici med din opsparing?

Risiko er nødvendigt at forholde sig til, når vi taler investering. Det gælder for pensions­opsparingen, altså penge, du først kan bruge, når du går på pension. Men også når det gælder frie midler, dvs. penge du har til rådighed nu.

Tidshorisonten for din investering kan være meget forskellig, hvilket også betyder, at der er forskel på, hvilken risiko du kan tage og stadig sove trygt.

De færreste kunder har brug for et standardprodukt, når det kommer til investering og risiko. Vi vejleder dig omkring den risiko, som du er komfortabel med at tage. Risiko er meget væsentligt at forholde sig til, og det er vores opgave at være med til at klæde dig på til at træffe et bevidst valg på et oplyst grundlag. Herved undgås et standardprodukt, der måske ikke er det optimale valg for dig.

Valg af risiko er individuel. Nyegaard Pensionsrådgivning tager hensyn til, hvor i livsforløbet du er, hvor stor pensionsopsparing du har, samt hvilken formue du i øvrigt har. Hos Nyegaard Pensionsrådgivning har vi fokus på hele din samlede formue og profil, hvilket er afgørende for lige præcis dit valg af risiko.

Kontakt Nyegaard Pensionsrådgivning

Er du i tvivl, om du har den korrekte risikoprofil? Lad os mødes til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.