Risko

Ingen risiko – Intet afkast

Tager du for store eller for små risici med din opsparing?

Risiko er nødvendigt at forholde sig til, når vi taler investering. Det gælder når det er pensionsopsparingen (dvs. penge du først kan bruge når du går på pension). Men også og især når det er frie midler (dvs. penge du kan bruge i dag). Tidshorisonten for din investering er meget forskellig, hvilket også betyder, at der er forskel på hvilken risiko du kan tage, og stadig sove trygt. 

De færreste kunder har brug for et standardprodukt, når det kommer til investering og risiko. Vi vejleder dig til den risiko som du er komfortabel med. Risiko er væsentligt at forholde sig til, og det er vores opgave at gøre dig i stand til at træffe et bevidst valg på et oplyst grundlag. På den måde undgår du et standardprodukt, der måske ikke er det optimale valg for dig.

Valg af risiko er forskellig fra person til person. Nyegaard Pensionsrådgivning tager hensyn til hvor i livsforløbet du er, hvor stor pensionsopsparing du har, samt hvilken formue du i øvrigt har. Hos Nyegaard Pensionsrådgivning kigger vi nemlig på hele din samlede formue og profil, da det er afgørende for, hvilken risiko du bør vælge. 

Kontakt Nyegaard Pensionsrådgivning

Er du i tvivl, om du har den korrekte risikoprofil? Lad os mødes over en kop kaffe til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. Skriv til os via kontaktformaleren, så har du allerede taget første skridt.