Risiko

Ingen risiko – intet afkast

Tager du for store eller for små risici med din opsparing?

Risiko er nødvendig at forholde sig til, når vi taler investering. Det gælder for pensions¬opsparingen, altså penge, du først kan bruge, når du går på pension. Men også når det gælder frie midler, dvs. penge du har til rådighed nu.
Tidshorisonten for din investering kan være meget forskellig hvilket også betyder, at der er forskel på, hvilken risiko du kan tage og stadig sove trygt.

De færreste kunder har brug for et standardprodukt, når det kommer til investering og risiko. Vi vejleder dig omkring den risiko, som du er komfortabel med at tage. Risiko er meget væsentlig at forholde sig til, og det er vores opgave at være med til at klæde dig på til at træffe et bevidst valg på et oplyst grundlag. Herved undgås et standardprodukt, der måske ikke er det optimale valg for dig.

Valg af risiko er individuel. Nyegaard Pensionsrådgivning tager hensyn til, hvor i livsforløbet du er, hvor stor pensionsopsparing du har, samt hvilken formue du i øvrigt har. Hos Nyegaard har vi fokus på din samlede formue og profil, hvilket er afgørende for lige præcis dit valg af risiko.

Er du i tvivl, om du har den korrekte risikoprofil? Lad os mødes uforpligtende og se hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt Nyegaard pensionsrådgivning

Skriv til os via kontaktformularen eller ring på +45 48 18 88 35

Få et uforpligtende opkald

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres pensionsordning. Udfyld nedenstående og få et uforpligtende opkald.


Få et uforpligtende opkald

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres pensionsordning. Udfyld nedenstående og få et uforpligtende opkald.


FIRMAPENSION

Er firmapension oprettet, så den giver både medarbejdere og virksomhed optimale forsikringsdækninger?

Der er mange gode grunde til at virksomheden skal have firmapension og sundhedsordning.

Læs mere

PRIVATPENSION

Pensionsrådgivning til privatpersoner, selvstændige og seniorer

Det kan være kompliceret at finde rundt i markedet for pensioner, derfor er det vigtigt at have for øje, hvem du sidder over for, når du bliver rådgivet om pension og investering.

Læs mere