Værktøjer

Få et nemt og hurtigt overblik og de værktøjer, der kan hjælpe dig på vej i forhold til pension

Pensionsinfo

Det kan være en jungle at finde ud af, hvor og hvor meget man har opsparet til pension på nuværende tidspunkt samt hvilke livsforsikringer man har. Få et nemt og hurtigt overblik her.

SKAT

Få styr på dine personlige skatteforhold. Her kan du komme direkte i gang med at rette årsopgørelse, håndværkerfradrag, skat ved køb og salg af værdipapirer mv.

atp

ATP – Livslang pension. Alle som har været på det danske arbejdsmarked får livslang udbetaling fra vores fælles pensionskasse, ATP (arbejdsmarkedstillægs-pension). Bliv klogere her.

Pensionsmåler

Her er et nemt og overskueligt værktøj som kan hjælpe dig med at finde ud af, om du sparer nok op til pension. Er du i tvivl om hvor meget du allerede har sparet op og indbetaler i dag til pension, så se pesionsinfo.dk.

Risikotest

Hvis du ikke allerede er klar over din risikovillighed ift. opsparing, kan du teste din risikovillighed her.

Beskæftigelsesministeriet

Her kan du læse om en lang række forsørgelsesydelser som fx kontanthjælp, førtidspension og sygedagpenge samt finde satser for offentlige ydelser på beskæftigelsesområdet.

Borger

Find ud af hvornår du kan gå på pension og hvor meget du kan få i diverse tillæg mv. I dag skal man selv huske at søge om folkepension.

Levealder-test

Vi kender heldigvis ikke dagen, men hvis du gerne vil se et tal på din estimerede levealder målt ud fra din livsstil, kan du få hjælp her.

Forsikring og pension

Se tal, statistikker, analyser over hvor meget der samlet bliver udbetalt i forsikringer og pensioner og hvilke levevilkår det giver.

Morningsstar

Se og sammenlign aktier, indeksfonde og ETFére på omkostninger og afkast, samt bliv klogere på fordele og ulemper.

Finans Danmark

Interesseorganisationen for Bank, realkredit og investeringsfonde i Dan-mark. Statistikker inden for investering findes her.